MARKAZIY FARG‘ONA NEOLIT JAMOALARI MADANIYATI HAQIDA MULOHAZALAR - Mirsoatova, Sayyora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada Markaziy Farg‘ona neolit davri madaniyatining tadqiq etilishi, fanda tutgan ahamiyati va bugungi kunda ushbu madaniyatga e’tibor va arxeologiya yodgorliklarining saqlanishi masalasida mulohazalar bayon qilingan.