АКАДЕМИК ИБРОҲИМ МЎМИНОВ ИЛМИЙ ЖАСОРАТИНИНГ ЯНГИ ҚИРРАСИ - Наврўзова, Гулчеҳра (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада академик Иброҳим Мўминовнинг яна бир илмий жасоратлари манбалар асосида очиб берилган. Бу олимнинг тасаввуф таълимоти масалаларини тадқиқ этиб, ҳали шўролар давридаёқ тасаввуф, Нақшбандия ҳамда Яссавия тариқатлари масалаларига эътибор бериб, уларни асарларида ёритганлиги асосланган.