GLOBAL O‘ZGARISHLAR SHAROITIDA O‘ZBEKISTONNING IJTIMOIY-DUNYOVIY DAVLAT SIFATIDAGI MAQOMI (IJTIMOIY-FALSAFIY TAHLIL) - Xoliqov, Lazizjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada global o‘zgarishlar sharoitida O‘zbekistonning ijtimoiy-dunyoviy davlat sifatidagi maqomi yoritib berilgan.