KASBIY TERMINOLOGIYANI O’RGATISHDA INTERAKTIV TEXNOLOGIYALARNING O’RNI - Abdullaeva, Feruza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada zamonaviy tilshunoslikda terminlarning o’rni va ahamiyati haqida so’z boradi. Shu bilan bir qatorda, kasbiy terminologiyani o’rgatishdagi zamonaviy interaktiv texnologiyalar va ularning ta’limdagi o’rni haqida so’z yuritildi. Shuningdek kasb hunar leksikasi va terminologik lekisikaning xususiyatlari va ularning bir biridan farqlari o’rganiladi.