REFLEKSIV YONDASHUV, UNING MOHIYATI VA KONSEPTUAL ASOSLARI - Qodirov, Olim (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada xorijiy tillarni, xususan ingliz tilini o’qitish tizimini rivojlantirish va zamonaviy metodik texnologiyalarni joriy etishga doirasidagi refleksiv yondashuvning tarkibiy qismlari, uning ta’lim-tarbiya jarayoni ishtirokchilarining o‘z faoliyatiga bo‘lgan munosabati muvofiqlashtirishga yordab berishi va hamkorlikdagi faoliyatning shakl va mazmuniga mos ravishda mazkur faoliyatning qayta tashkil etilishi borasida so’z boradi.