ONLAYN MOLIYAVIY XIZMATLARNING XUSUSIYATLARI - Kunduzova, Kumrixon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu oʻrganish anʼanaviy bank va moliyaviy xizmatlar hali ham keng tarqalgan boʻlsada, bugun mijozlarning onlayn moliyaviy xizmatlar: elektron toʻlovlar, onlayn savdolar, internet-trending, onlayn-banking kabi yangicha interaktiv onlayn mahsulotlariga koʻproq murojaat qilinayotgani asos qilib olingan. Isteʼmolchilar banklar bilan shaxsan emas, balki ilovalar orqali muloqot qilishni afzal koʻrisha boshladilar. Bundan tashqari, koʻp odamlar moliyaviy operatsiyalarda anʼanaviy hamyondan koʻra smartfon muhimroq deb hisoblashadi.