SANOAT KORXONALARINING BOZORDAGI MAVQEINI BAHOLASHDA SPACE TAHLIL USULIDAN FOYDALANISH - Xolmamatov, Diyor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Mazkur maqolada sanoat korxonalarining, xususan, mebel ishlab chiqaruvchi korxonalarning bozordagi mavqeini baholashda SPACE tahlildan foydalanishning o‘ziga xos jihatlari yoritilgan. Shuningdek, SPACE tahlilning metodologik jihatlari, tahlilni amalga oshirish bosqichlari, korxonalar amaliyotida qo‘llanishi bo‘yicha tadqiqot natijalari va xulosalar bayon qilingan.