BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISINING IJODIY-METODIK FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH - Uralova, Muxabbat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining ijodiy-metodik faoliyatini takomillashtirish haqida so‘z yuritilgan. Boshlang‘ich sinf o‘qituvchisining kasbiy faoliyatga tayyorgarligini va ijodiy-metodik faoliyatini takomillashtirish yo‘llari va tavsiyalar keltirib o‘tilgan.