XORIJIY FANLARDAN BOLALARNING MAKTABGA TAYYORGARLIGINING DIAGNOSTIKASI - Norqobilova, Rayxona (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Maqola bolalarning chet elda maktabga tayyorgarligini diagnostika qilish muammosiga bag‘ishlangan. Maktabga tayyorgarlikni baholashning turli xil yondashuvlari, shuningdek, ta'lim amaliyotida qo‘llaniladigan maktabga tayyorgarlik nuqtai nazaridan bolaning rivojlanish darajasini aniqlash usullari keltirilgan.