TALABALAR KASBIY NUTQ KOMPETENTSIYASINI STEAM TEXNOLOGIYASI ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH - Irgasheva, Umida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada talabalar kasbiy nutq kompetentsiyasini takomillashtirishda uchrab turadigan muommalarning bartaraf etishda STEAM metodining o 'rni va ahamiyati va foydalanish usullari yoritib berilgan.