ҚАЙТА ҚУРИШ ДАВРИ МАТБУОТИДА ИҚТИСОДИЙ МАСАЛАЛАР ТАЛҚИНИ - Шаимкулов, Азамат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада қайта қуриш даври матбуотининг мамлакат иқтисодий ҳаётида содир бўлган ўзгаришларда ҳамда уларни ёритишда тутган ўрни масаласи кўриб чиқилган. Қайта қуриш жамият ҳаётига чуқур сингиб боргани сари матбуотда Ўзбекистон иқтисодий тараққиёт йўлига янгича нуқтаи назардан ёндашишга, муаммоларни илмий таҳлил қилишга кенг имкон очилганлиги ёритилган.