KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MARKETING FAOLIYATINING OʻRNI - Ishchanova, Salomat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni rivojlantirishda marketing faoliyatining ahamiyati, mazmuni, oʻziga xos jihatlari va oʻrni yoritib berilgan.