MILLIY DEHQONCHILIK MADANIYATINI ETNO-TARIXIY MANBALARDA AKS ETISHI (JANUBIY O‘ZBEKISTON MISOLIDA) - Rahmonov, Faxriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Oʻzbekistonda dehqonchilik madaniyati ilmiy asosda rivojlanmoqda. Nazariy masalalar, yangi ilmiy tavsiyanomalar sinalib, soʻngra ishlab chiqarishga joriy etilmoqda. Ushbu maqolada Janubiy O‘zbekiston aholisining XIX asr oxiri-XX asrdagi milliy dehqonchiligining tarixiy manbalardagi aks etish masalalari ilmiy tarzda ochib berilgan.