VOHA JOY NOMLARINING SHAKLLANISHIDA ETNONIMLAR VA PATRONIMLARNING TUTGAN O‘RNI - Berdiyev, Jamshid (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Qashqadaryo vohasidagi joy nomlarining shakllanishida etnonimlar va patronimlarning tutgan o‘rni haqida tahliliy ma’lumotlar aks ettirilgan.