ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИНИНИНГИЖТИМОИЙ ВА ИҚТИСОДИЙ САМАРАДОРЛИГИИҚТИСОДИЙ ЎСИШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Мусинов, Дилшод (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада хизмат кўрсатиш соҳасида инновацияларни жорий этиш ва самарадорликни ошириш орқали иқтисодий ўсишга эришиш, хизмат кўрсатиш соҳасида инновацион ривожланиши, соҳада ижтимоий-иқтисодий самарадорликни аниқлашнинг асосий мезонлари ва кўрсаткичлари тавсифи тадқиқ қилинган.