DАVLАTNING INNOVАTSION TIZIMINI SHАKLLАNTIRISH MАSАLАSIGА - Toʼxtasinova, Muxayyo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada Oʼzbekiston Respublikasida izchil raqobatbardosh innovatsion tizimni shakllantirishning ayrim masalalari tahlil qilingan. Yuqori darajadagi innovatsion modelni nazariy shakllantirishning nazariy va uslubiy qoidalari aniqlandi va toʼldirildi. Oʼrta muddatli istiqbolda innovatsion rivojlanishning ustuvor yoʼnalishlari ishlab chiqilgan.