TO‘QIMACHILIK SANOATI KORXONALARIDA INVESTITSION MUHIT JOZIBADORLIGINI BOSHQARISHNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI - Maxsudov, Sherzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyoti, investitsiya faoliyati, daromadning samaradorligi, kapital qiymati, investision faollik, investitsion siklning boshlanishi davri, investision faoliyatni shakllantirish shartlari, investitsion salohiyat, investitsiyalashga moyillikni xususiyatlovchi makroiktisodiy nisbatlar, Real investision resurslar, investitsion faoliyat natijalar, korxonalar moliyaviy kuyilmalari, xorijdagi va xorijdan investitsiyalar, investision faollik ko'rsatkichlari va mezonlari nazariy asoslab berilgan.