O‘ZBEKISTONDA OLIY TA’LIM TRANSFORMATSIYASINING FALSAFIY MOHIYATI - Abduraximova, Tursunoy (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada O‘zbekistonda oliy ta’lim transformatsiyasi sohasida amalga oshirilayotgan ishlar xususida so‘z boradi. Tadqiqotchi transformatsiyaning asosiy yo‘nalishi Bolonya kelishuviga qo‘shilish ekaniga e’tibor qaratadi. Bu borada qabul qilingan hujjatlarning oliy ta’lim tizimiga ta’siri xususida fikr yuritiladi.