MAFKURAVIY ISHLARNI TASHKIL ETISHDA ZAMONAVIY TARG‘IBOT TEXNOLOGIYALARI: O‘ZBEKISTON VA XORIJ TAJRIBASI - Nabiyev, Bekzod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ma’naviy-ma’rifiy ishlar samaradorligiga ta’sir qiluvchi asosiy omillardan biri zamonaviy targ‘ibot texnologiyalaridan foydalanish darajasi hisoblanadi. Zamonaviy targ‘ibot texnologiyalari esa o‘z navbatida texnik vositalar yordamida amalga oshiriladi. Shu sababli, ma’naviy-ma’rifiy ishlarni amalga oshirishning texnologik ta’minotining holati tizimning samaradorligini bildiruvchi mezon hisoblanadi. Ushbu maqolada mafkuraviy ishlarni tashkil etishda O‘zbekiston va xorij tajribasi asosida zamonaviy targ‘ibot texnologiyalari yoritib berilgan.