OMON MUXTOR ROMANLARIDA POETIK USLUB QIRRALARI - Xoʻjamqulov, Anvar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada oʻzbek modern adabiyotining yirik namoyondalaridan biri boʻlgan Omon Muxtorning “Xotin podshoh” hamda “Ffu” romanlari misolida ijodkorning oʻziga xos poetik uslubi xususida soʻz boradi.