СУВДАН ФОЙДАЛАНУВЧИ ВА СУВ ИСТЕЪМОЛЧИСИ ТУШУНЧАЛАРИНИНГ ҲУҚУҚИЙ АҲАМИЯТИ ХУСУСИДА АЙРИМ МУЛОҲАЗАЛАР - Мирзаабдуллаева, Матлуба (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада сув қонунчилиги бўйича сувдан фойдаланиш, сув истеъмоли, сувдан фойдаланувчи ва сув истеъмолчиси тушунчалари ўрганилиб, уларнинг сув муносабатларини тартибга солишдаги аҳамияти ҳуқуқий нуқтаи назардан ёритиб берилган