BOSHLANG‘ICH SINF OʻQUVCHILARIDA EKOLOGIK MADANIYATNI SHAKLLANTRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Djumayeva, Dildora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf oʻquvchilarida ekologik madaniyatni shakllantirishning pedagogik-psixolgik xususiyatlari ekologik madaniyatni shakllantirish xalqasi (oila-maktab-mahalla-tabiat-OAV), ekologik madaniyatni shakllantirishga doir hikmatlar, yurtimizda amalga oshirilayotgan EKO tadbirlar, xalqimizning urf-odatlariga singdirilgan ona tabiatni e’zozlashga undovchi milliy qadriyatlarimiz vositasida ochib ebrilgan.