VOLONTYORLIK FAOLIYATINIG IJTIMOIY-PEDAGOGIK MUAMMOLARI - Xushnazarova, Ma’mura (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada volontyorlik faoliyati, uning maqsad va vazifalari, talaba-yoshlar faoliyatida, shuningdek jamiyatning ijtimoiy hayotida tutgan oʻrni, volontyorlik faoliyatining asosiy yoʻnalishlari haqida fikr yuritilgan.