TALABALARNI KOMPYUTERLI MATEMATIKA TIZIMLARINING GRAFIK IMKONIYATIDAN FOYDALANISH BOʻYICHA BILIMINI OSHIRISH - Karimov, Qayum (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada kompyuterli matematika tizimlarining grafik imkoniyatidan foydalanib tenglamalarni yechishga oid metodik tavsiyalar berilgan.