MINTAQALARDA GLOBAL OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGI VA QISHLOQ XOʻJALIGINI RIVOJLANTIRISHDA TADQIQOTNING OʻRNI - Matyoqubova, Dilfuza; Qobulov, Ozodbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada, oziq-ovqat xavfsizligini kamaytirishga qaratilgan tadqiqotlar, asosan rivojlanayotgan mamlakatlarni tashvishga solayotgan sohalarga qaratilgan asosiy yoʻnalishlar tadqiq qilingan.