TA’LIMGA OID DAVLAT SIYOSATINI AMALGA OSHIRISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLARNING IJTIMOIY AHAMIYATI - Jurayev, Alisher (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada ta’limga oid davlat siyosatini amalga oshirishda bugungi kundagi zamonaviy yondashuvlar va ularning ijtimoiy ahamiyati. Ta’lim siyosatini amalga oshirishda yetakchi boʻlgan xorijiy davlatlar tajribasidan na’munalar keltirilgan.