MILLIY OʻZLIKNI ANGLASHDA TARIXIY TAFAKKUR MADANIYATINING OʻRNI VA AHAMIYATI - Shokirov, Mubin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada hozirgi davr mamlakatimizda eng muhim xususiyatlaridan biri boʻlgan chuqur ijtimoiy islohotlar jarayonida milliy oʻzlikni anglash, tarixiy tafakkurning shakllantirish zarurati ijtimoiy-falsafiy tahlil qilingan.