ЎҚУВЧИЛАРДА ТЕСКАРИ ФУНКЦИЯ ТУШУНЧАСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ УСУЛИ ҲАҚИДА - Парманов , Абулқосим; Абдурашидова , Мавжуда (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада мактаб ўқувчилари томонидан тескари функцияни топишда йўл қўйиладиган камчиликларни тескари функциянинг мавжудлик шарти ёрдамида бартараф этиш усуллари ёритиб берилган