ТАБИИЙ ФАНЛАР ФАКУЛЬТЕТЛАРИДА ИНГЛИЗ ТИЛИНИ КАСБГА ЙЎНАЛТИРИЛГАНЛИК АСОСИДА ЎҚИТИШ ПЕДАГОГИК МУАММО СИФАТИДА - Турсунбоева, Мухлиса (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақола табиий фанлар факультети талабаларининг инглиз тили дарсларида касбга йўналтирилганлик даражасини шакллантириш муаммоларига қаратилган. Унда ушбу масала юзасидан топилиши керак бўлган ечимлар, бир қатор таклифлар мисоллари билан келтириб ўтилган. Шу билан биргаликда, қатор тадқиқодчилар фикрлари ўрганилган.