ADABIYOTDA QO’LLANILGAN EVFEMIZMLAR (ROMAN VA SHE'RIYAT) MISOLLAR BILAN - Mavlonova, Gulnora (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada evfemizm haqida umumiy ma'lumot keltirilgan bo'lib, badiiy asarlar va she'riy janrlarda evfimizmning taniqli ijodkorlar tomonidan mohirona qo'llanilishini misollar bilan keltirib o'tildi.