ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАР АУДИТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Алимханова, Нигора (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада товар-моддий захиралар аудитини режалаштириш, ички назорат тизимини ўрганиш ҳамда баҳолаш, риск даражасини аниқлаш, муҳимлик даражасини белгилаш, таҳлилий амалларни қўллаш, аудиторлик далилларини тўплаш, тугатиш ва қайта кўриб чиқиш каби жараёнлар бўйича иқтисодий олимларнинг фикрлари ўрганилган ҳамда товар-моддий захиралар аудитини ташкил қилиш ва ўтказишда аудитнинг халқаро стандартлари талаблари бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.