AGROKIMYO BIOKIMYO XIZMATLARI IJTIMOIY IQTISODIY SAMARADORLIGINI TA’MINLASHNING SWOT TAHLILI - Matkarimov, Inomjon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada agrokimyo va biokimyo vositalarining mintaqa qishloq xo‘jaligi tarmoqlarining ijtimoiy, iqtisodiy va ekologik omillari asosida mintaqa agrobiokimyo xizmatlari umumlashgan (integrallashgan) samaradorligini asoslash tadqiq qilingan. Bu muammolarni qishloq xo‘jaligi mahsulotlarini yetishtirishning innovatsiyalar sharoitida metodologik yondashuvlar asosi SWOT tahlili bo‘lishi lozim.