FOLKLOR VOSITALARINING ZAMONAVIY ADABIYOTDAGI O‘RNI VA O‘RGANILISHI - Xajiyeva, Dilfuza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy o‘zbek adabiyotida folklor vositalarining o‘rni va qo‘llanishini adabiyotshunos olimlar tomonidan o‘rganilisi to‘g‘risida fikr yuritildi. Bu katta masala bo‘lgani sababli ayrim tadqiqotlarni tahlilga tortdik.