ҚАСДДАН ОДАМ ЎЛДИРИШ ЖИНОЯТЛАРИНИНГ УМУМИЙ ВИКТИМОЛОГИК ПРОФИЛАКТИКАСИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Касимов, Нодиржон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада қасддан одам ўлдириш жиноятларининг олдини олиш чоралари, ушбу турдаги жиноятларнинг умумий виктимологик профилактикаси ташкил этиш усуллари ва муаммолари ҳақида сўз юритилади. Бундан ташқа ушбу ўйналишдаги хорижий криминолог олимларнинг фикрлари ўрганиб чиқилиб таҳли қилинган.