TALABALARNING IJODKORLIGINI RIVOJLANTIRISHDA MUSTAQIL TA’LIMNING O’RNI VA AHAMIYATI - Sharipov, Habibullo (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan hozirgi kunda oliy ta’lim muassasalari talabalarining mustaqil ta’limini tashkil etishdagi pedagogik imkoniyatlarni takomillashtirish uchun olib borilayotgan ishlar hamda ushbu ishlardagi kamchiliklar hozirgi kun muammosi ekanligi haqida fiklar yuritilgan