OILADAGI ZO’RAVONLIKNING O’SMIR XULQIGA PSIXOLOGIK TA’SIRI - Atoyeva, Gulshoda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada o’smir xulq-atvoriga oilaviy omillar, xususan, oilaviy zo’ravonlikning ta’sir etuvchi omili tadqiq etilgan. Oilaviy zo’ravonlik turlari, ko’rinishlari, sabablari psixologik tahlil etilgan. Ularni bartaraf etish yo’llari ishlab chilgan.