КОРХОНАЛАР ИНВЕСТИЦИОН ВА ИННОВАЦИОН ФАОЛЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДА СОЛИҚЛАРНИНГ ЎРНИ - Мадаминов, Инъомжон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада корхоналар инвестицион ва инновацион фаоллигини таъминлашда солиқларнинг ўрни, аҳамияти ва асосий жиҳатлари ёритилган. Корхоналарнинг инновацион ва инвестицион сиёсатини амалга оширишнинг асосий жиҳатлари аниқланган. Шунингдек, инвестицион ва инновацион фаолликка таъсир этувчи омилларни тадқиқ этиш асосида тегишли илмий хулоса ва таклифлар ишлаб чиқилган.