ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИДА НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАРНИНГ ИШТИРОКИ АҲАМИЯТИ - Дадабоева, Дилфуза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада нодавлат нотижорат ташкилотларнинг тушунчаси, назарий ва ҳуқуқий асослари таҳлили, мазмун моҳияти, нодавлат нотижорат ташкилотлар билан боғлиқ ижтимоий муносабатлар аҳамияти таҳлил этилган.