BO‘LAJAK MUHANDISLARNI LOYIHALASH KOMPETENTSIYALARINI KOMPYUTER GRAFIKASI YORDAMIDA RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Khojamkulov, Rasulbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada bo‘lajak chizmachilik o‘qtuvchilarning grafik kompetentligini muhandislik kompyuter grafikasi asosida shakllantirish masalasi to‘g‘risida so‘z yuritilgan. Hozirda talabalarni ijodiy-kreativ fikirlashga o‘rgatish qobiliyatlarini shakllantirib borish, ularni yanada rivojlantirish haqida fikrlar keltirilgan.