ХОЖА АҲРОР ТАЪЛИМОТИДА ИНСОНИЙ ҲАҚИҚАТ МАСАЛАСИ - Наврўзова, Гулчеҳра (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада Нақшбандия таълимотини жаҳоний тариқатга айлантирган Хожа Ахрор Валийнинг рисола ва рашҳаларининг фалсафий таҳлили асосида инсонийлик ҳақиқатига оид ғоялари асосланган.