HISOB SIYOSATI AUDITI NATIJALARINI UMUMLASHTIRISH VA BAHOLASH TARTIBI - Avlokulov, Anvar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada hisob siyosati auditini oʻtkazish masalalari yoritilgan. Olib borilgan tadqiqotlar natijasida hisob siyosati auditi natijalarini umumlashtirish va baholash boʻyicha xulosalar shakllantirilib, tavsiyalar ishlab chiqilgan.