MA’NAVIY TARBIYANING MA’RIFATLI SHAXS RIVOJIDAGI O‘RNI - Majitov, Maxmud (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada tarbiya tushunchasi, xususan ma’naviy tarbiya, uning o‘ziga xosligi, ma’naviy tarbiyaning inson shaxsi shakllanishida tutgan o‘rni yoritib berilgan. Shuningdek, bugungi kunda ma’rifatli shaxsni shakllantirishda ma’naviy tarbiya omilining roli ochib berilgan.