BO‘LAJAK PSIXOLOGLARNING O‘QUV FAOLIYATIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENTSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Axmedov, Akmal; Sherqo‘ziyeva, Zarnigor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola bo‘lajak psixologlarni o‘quv jarayonida kommunikativ kompetentligini rivojlanishining nazariy metodologik asoslari va masalalariga bag’ishlangan. So‘nggi yillarda mamlakatda psixologiya sohasida pedagog kadrlarni tayyorlash hamda amaliyotchi psixologlar faoliyatini qo‘llab-quvvatlashga oid bir qator ishlar amalga oshirilmoqda.Ushbu maqolada ham bo‘lajak psixologlarni asosiy kasbiy rivojlanishining asosi bo‘lgan kommunikativ kompetensiyasini rivojlantrish masalalari berilgan.