O‘ZBЕKISTON HUDUDLARINING INVЕSTITSION JOZIBADORLIGINI OSHIRISHDA MAXSUS IQTISODIY HUDUDLAR VA KICHIK SANOAT ZONALARINING ROLI - Kamchibekov, Farxod (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada maxsus iqtisodiy va kichik sanoat zonalarining faoliyati hududlar, xususan Namangan viloyatiga investitsiya oqimini ko‘paytirishda tutgan o‘rni hamda mavjud muammolarning asosiy sabablarini ko‘rib chiqilgan. Shuningdek viloyatning 2019-2023 yillar yalpi hududiy mahsulot hamda investitsiyalar ulushi tahlil qilingan. Maqolada kichik sanoat zonasida rezidentlar o‘rtasida o‘tkazilgan so‘rovnoma natijalari muhokama qilingan.