LISONIY BELGI VA ASSOTSIATSIYA - Rahimova, Maftuna (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada assotsiatsiya hodisasining psixologik va lingvistik talqini yoritilgan bo‘lib, verbal assotsiatsiyalarning inson xotirasida shakllanishi va ularning turlari misollar asosida tavsiflab berilgan.