INGLIZ VA OʻZBEK TILIDAGI "ANGER" VA "GʻAZAB " ATAMALARINING ETIMOLOGIK VA LEKSIKOGRAFIK TAHLILI - Ubaydullayeva, Dilafruz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola "anger" , " gʻazab" tushunchasining maʼnosi, u hosil qilgan sinonimik doirasi haqida maʼlumot beradi. Shu sinonimik doira ichidagi darajalanish haqida va gʻazab tushunchasi tashkil qilgan lugʻaviy maʼno guruhlarini hamda uning etimologik qatlamini oʻrganadi.