МАДАНИЯТШУНОСЛИК ВА НОМОДДИЙ МАДАНИЙ МЕРОС ИЛМИЙ-ТАДҚИҚОТ ИНСТИТУТИ ФАОЛИЯТИ ТЎҒРИСИДА - Ахмедов, Жасурбек (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада Маданиятшунослик ва номоддий маданий мерос илмий-тадқиқот институти фаолияти ҳамда институтнинг номоддий маданий меросни ўрганиш, сақлаш ва тарғиб қилиш борасида амалга ошираётган ишлари таҳлил этилган.