YANGI O‘ZBEKISTONDA YOSHLARINI AXBOROT URUSHI DAVRIDA MAFKURAVIY TAJOVUZLARDAN ASRASH OMILLARI - Xo’janova, Tamara (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
O‘zbekiston yoshlaini turli axboroturushi davrida mafkuraviytajavuzlardan asrash, ularning vatanparvarligini kuchaytirish davrning talabi sifatidan kundan-kunga kuchayib bormoqda. Mazkur jarayon maqolada falsafiy tarzda yoritilgan bo‘lib, yoshlar ongiga turli yo‘llar bilan kirib kelayotgan mafkuraviy xurujlardan saqlanish, zamonaviy axborot texnologiyalaridan unumli foydalanish masalalari tadqiq etilgan. SHu bilan birga, mafkuraviy xurujlarga qarshi kurashishga doir qarashlar va ilmiy fikrlar davr ruhi bilan monand ochib berilgan.