BOSHLANGʻIСH TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA DIDAKTIK MATERIALLARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARINI KENGAYTIRISH MASALALARI - Khojaniyazova, Inkar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilariga ta’lim berishda didaktik materiallardan foydalanish imkoniyatlari pedagogika fani nuqtai nazaridan tahlil qilingan. Maqolada, shuningdek boshlangʻich ta’limda mazkur imkoniyatlarni kengaytirish bilan bogʻliq masalalar nazariy va amaliy jihatdan tadqiq qilingan.