ZAMONAVIY MUZEY ARXITEKTURASI VA LANDSHAFT DIZAYNI INTEGRATSIYASI (“G‘ALABA BOG‘I” YODGORLIK MAJMUASI ASOSIDA) - Jabbarova, Latofat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada muzey arxitekturasi va landshaft dizayni integratsiyasining rivojlanish omillari “G‘alaba bog‘i” yodgorlik majmuasining faoliyati asosida o‘rganilgan. Shuningdek ushbu muzey kompleksning o‘ziga xos jihatlari uning qismlari asosida tahlil etilgan.